Wij zijn op zoek naar kandidaten!

Kandidaten

Voor een nieuw seizoen van Taboe trekt Philippe er terug op uit, maar hij is nog op zoek naar heel wat compagnie. Ben jij of ken jij iemand die zich verbonden voelt met één van de volgende onderwerpen? Schrijf je dan zeker in! (nabestaanden van een zelfdoding, mensen met dementie, mensen met Tourette, mensen voor wie kerst een moeilijke periode is (om welke reden dan ook), mensen die op jonge leeftijd wees zijn geworden, mensen die langdurig gepest zijn, vluchtelingen, slachtoffers van misbruik en mishandeling, doven en vrouwen in de menopauze).

Voor een nieuw entertainmentprogramma gaat Steven Van Herreweghe op zoek naar exen die goed overeenkomen en samen met hun nieuwe partners de kinderen opvoeden in co-ouderschap. Benieuwd? Schrijf je in!

Quiz je graag en mag iedereen het weten? Beschik je over een brede algemene kennis en kan je een sponsor gebruiken voor je studies, een elektrische step of een trip naar de Ardèche? Of zoek je gewoon nog wat zakgeld om toch dat extra pintje te kunnen trakteren? Schrijf je dan in voor het volgende seizoen van de zomerquiz met Fien Germijns!

Vervoeg ons elftal!

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Je kan steeds je CV doorsturen naar jobs@panenka.tv voor een spontane sollicitatie.

Stage

Panenka is vaak op zoek naar gemotiveerde stagiairs (in het kader van een opleiding of via een mediastage van Mediarte). Denk je dat jij volledig tot je recht komt bij een creatief productiehuis? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar stage@panenka.tv met een motivatie en eventuele CV. Je komt in een fijne werksfeer terecht vol met gemotiveerde en getalenteerde mensen die maar één doel hebben: samen fantastische televisie maken.

Oproep: Tax Shelter

Doe aan fiscale optimalisatie via Tax Shelter in één van onze producties.
Interesse? Meer info vind je hier.