Wij zijn op zoek naar kandidaten!

Kandidaten

Nieuw programma Steven Van Herreweghe

Schrijf je hier in

Voor een nieuw entertainmentprogramma gaat Steven Van Herreweghe op zoek naar exen die goed overeenkomen en samen met hun nieuwe partners de kinderen opvoeden in co-ouderschap. Benieuwd? Schrijf je in!

Quiz je graag en mag iedereen het weten? Beschik je over een brede algemene kennis en kan je een sponsor gebruiken voor je studies, een elektrische step of een trip naar de Ardèche? Of zoek je gewoon nog wat zakgeld om toch dat extra pintje te kunnen trakteren? Schrijf je dan in voor het volgende seizoen van de zomerquiz met Fien Germijns!

Voor een nieuw seizoen van Taboe trekt Philippe er terug op uit, maar hij is nog op zoek naar heel wat compagnie. Ben jij of ken jij iemand die zich verbonden voelt met één van de volgende onderwerpen? Schrijf je dan zeker in! (nabestaanden van een zelfdoding, mensen met dementie, mensen met Tourette, vluchtelingen, doven, slachtoffers van misbruik en/of mishandeling en vrouwen in de menopauze.)

Publiek

De Dag Van Vandaag

Schrijf je hier in

Wij zijn voor De Dag Van Vandaag op zoek naar enthousiast publiek die hun favoriete BV's de pannen van het dak willen zien quizzen. Zin in? Schrijf je dan nu in!

Vervoeg ons elftal!

Momenteel zijn er geen openstaande vacatures.

Je kan steeds je CV doorsturen naar jobs@panenka.tv voor een spontane sollicitatie.

Stage

Voor onze langspeelfilm 'Mist' zijn we nog op zoek naar stagiaires in verschillende departementen. Zoek je nog een stageplek en heb je vooral veel goesting om ervaring op te doen en een geweldig team te ondersteunen? Klik dan hier voor meer info.

Panenka is vaak op zoek naar gemotiveerde stagiairs (in het kader van een opleiding of via een mediastage van Mediarte). Denk je dat jij volledig tot je recht komt bij een creatief productiehuis? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar stage@panenka.tv met een motivatie en eventuele CV. Je komt in een fijne werksfeer terecht vol met gemotiveerde en getalenteerde mensen die maar één doel hebben: samen fantastische televisie maken.

Oproep: Tax Shelter

Doe aan fiscale optimalisatie via Tax Shelter in één van onze producties.
Interesse? Meer info vind je hier.